Arrangementen

Café Restaurant de Molenberg ligt tussen de grafheuvels en de Kuiperberg, in een van de mooiste stukjes Twente. De combinatie van de faciliteiten en prachtige omgeving maken de Molenberg tot de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde dag of feest. Zo kunt u een all-in prijs kiezen voor uw feest of partij. Dit houdt in vrij drinken, waarbij u ook uw eigen biertje kunt tappen. Zelfbediening dus. Wat het eten betreft, kunt u kiezen uit een eenvoudig tot uitgebreid buffet of diner.

’s Winters zijn er verschillende mogelijkheden voor een stamppotbuffet. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor een gezellige barbecue, dit kan zowel ’s zomers als ’s winters. U kunt bijvoorbeeld beginnen met koffie met krentenwegge, vervolgens één of meerdere activiteiten en daarna iets eten.

Prijs voor een arrangement met 4 uur vrij drinken inclusief buffet: vanaf €35.00. De tijd gaat pas in als u ook werkelijk begint met drinken, u gaat  bv. eerst klootschieten of een andere activiteit doen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een buffet zonder drank, dan gaat er €13,50 van de prijs af. De prijs voor barbecue inclusief drank  bedraagt €37.50.

Voor de kinderen hebben we een speciaal arrangement. Voor €9,50 is er de hele middag ranja, terwijl ze lekker in de speeltuin bezig zijn. Ook patat met een snack en een heerlijk ijsje zijn in de prijs inbegrepen.